Cursos/Curs postpart

Després de l’embaràs i el part, comença una nova etapa en la vida dels pares i les mares. Sobretot els primers mesos, la mare necessita recuperar la forma física, aprendre a cuidar i a adaptar-se al nadó, i també a compartir experiències amb altres mares. Es crea un vincle afectiu molt important entre els pares i el nadó que reforçarem amb aquestes sessions.

kuschelnEl curs és impartit per una fisioterapeuta, una llevadora i una psicòloga infantil. Hi haurà classes d’exercicis per recuperar el sòl pelvià i els abdominals, també per estirar i enfortir l’esquena, que ha patit molt en l’embaràs i segueix patint en el post-part.

La llevadora farà xerrades sobre el puerperi i resoldrà dubtes que surtin tant de la mare com del nadó. I la psicòloga infantil ens parlarà sobre la interacció i la comunicació amb els nadons, la importància del joc, amb  els germans…

Aquest curs consta de 6 sessions, no sempre setmanals, d’una durada d’entre 1 hora i mitja a 2 hores, que faran sortir de la rutina a la mare, compartirà experiències i, a més, treballarà el cos per recuperar-se físicament. Les sessions estan enfocades com a tallers pràctics, és necessari venir amb el nadó, i alguns dies es recomana també l’assistència de la parella. Els horaris son flexibles, depenent de les noies que ho vulguin fer i de les hores que els vagi millor.

També s’inclou dins el preu una valoració del sòl pelvià per part de la fisioterapeuta especialitzada.