EPTE

L’ Electròlisis Percutània Terapèutica EPTE® es la tècnica revolucionària pel tractamient de tendinopaties. Utiliza microcorrents per què l’aplicació sigui pràcticament INDOLORA pel pacient.

EPTE® és una tècnica EFECTIVA, RÀPIDA en l’aplicació, i disminueix els temps de recuperació del pacient.

EPTE® és el primer equip d’electròlisis percutània terapèutica amb certificat CE santiari que avala els seus beneficis per la salut.

L’ Electròlisis Percutània Terapèutica EPTE® consisteix en l’aplicació de microcorrents a través d’una agulla d’acupuntura. D’aquesta manera, el fisioterapeuta accedeix al teixit tou afectat i indueix a l’autorrecuperació. La electròlisis percutàniea terapèutica provoca una reacció física en el tendó. Gràcies al seu modulador d’intensitat (μA/cm2) es genera una inflamació controlada, necessària per la recuperació. Les corrents de baixa intensitat  produeixen un lleu pesigolleig en el pacient. En 48 horas, es recupera mobilitat i el dolor de la lesió ha disminuit. Electròlisis Percutània Terapèutica  EPTE® està indicada per tot tipus de pacients, des d’esportistes d’èlit fins a treballadors o qualsevol persona.

Moltes vegades ens ajudem de l’ecògraf per guiar la punció, i veure els efectes que causa la microcorrent al tendó.

epte1

Alta taxa d’éxit en fisioteràpia invasiva: amb  EPTE®, molts pacients ja han recuperat la seva vida sense dolor.

EPTE® és el primer equip d’electròlisis percutània garantitzat amb CE sanitari.

L’EPTE® activa la primera fase de qualsevol procés regeneratiu paralitzat en una tendinopatía. Mitjançant aquest procés es destrueix el teixit degenerat i es provoca una fase de resposta inflamatòria, necessària per tot procés de regeneració. El millor que té és que és el propi organisme el que inicia la seva recuperació, induïda per l’efecte de la EPTE.