Osteopatia

L’osteopatia és una tècnica manual global que identifica disfuncions o alteracions òssies i musculars que provoquen un desequilibri de la salut. Amb aquesta tècnica manual es restableix l’harmonia i mobilitat del cos d’una forma global, millorant així la funcionalitat i l’equilibri de la persona.

El tractament osteopàtic  es realitza amb una idea de globalitat, considerant a la persona des de tots els nivells que la formen, ja que tots treballen conjuntament i estan relacionats. Basa els seus estudis en el concepte d’unitat, és a dir, tots els sistemes del nostre cos estàn relacionats entre sí. Aquests nivells són: el sistema múscul-esquelètic, els teixits i òrgans viscerals, zona cranial, els aspectes emocionals que envolten  la persona  i per últim el sistema energètic que la forma.

Integrant tots aquests nivells tractem l’origen de la patologia i no únicament els símptomes.esquena

La manipulació i el tractament osteopàtic consisteix en un conjunt de tècniques manuals per aliviar el dolor, restablir funcions i millorar la salut i el benestar del pacient.

L’osteopatia  també actua com una medicina no solament curativa, sino també preventiva, ja que permet corregir lesions estructurals del cos perquè en un futur no es transformin en dolor.

Tractaments que oferim:

– Pinçaments vertebrals, ciàtica, hèrnies discals,…
– Cefalees, migranyes, vèrtigs,…

– Cràneo-sacral
– Tractaments viscerals